Başkan Büyükkılıç’tan Kayseri İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı’na ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valiliği ve büyükşehir belediyesi himayelerinde hazırlanan Kayseri İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı’nı ziyaret ederek, hem işveren firmalarla hem de iş arayan vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Büyükkılıç’tan Kayseri İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı’na ziyaret
Yayınlama: 16.05.2024
2
A+
A-

Kayseri OSB Fuar Merkezi’nde Kayseri Valiliği ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi himayelerinde, İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Kayseri İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı’nı gezen Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ile İŞKUR İl Müdürü Ayşe Ak da eşlik etti.

Başkan Büyükkılıç, fuar girişine asılan katılımcı firmalar ve eleman talepleri listesini inceleyen vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Daha sonra firmaların fuarda kurdukları stantları gezen Büyükkılıç, firma yetkililerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgiler de alırken, iş arayanlar ile işverenler arasında yapılan görüşmeleri de takip etti.

Büyükkılıç, Kayseri İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı’nda yerini alan Kayseri Kariyer Merkezi’nin standını da ziyaret etti.

Kayseri Kariyer Birim sorumlusu olan Kenan Tosun’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Büyükkılıç, üniversiteler, odalar, derneklerle iş birliği yaparak, iş arayan ile işvereni buluşturan Kayseri Kariyer Merkezi’nin bu zamana kadar 5 bin 700’ü aşkın kişiye iş imkanı sağladığını söyledi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.