Başkan Büyükkılıç’tan Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ne inceleme

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ni ziyaret ederek, inceleme yaptı.

Başkan Büyükkılıç’tan Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ne inceleme
Yayınlama: 09.06.2024
3
A+
A-

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Büyükkılıç’a, gezi esnasında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman ve Ali Hasdal, Spor A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Somtaş ve daire başkanları da eşlik etti.

Büyükkılıç, Erciyes’i 12 ay sporun merkezi haline getirme yolunda büyük gayret sarf ettiklerini ve bu kapsamda sporun ve sporcunun önemli bir merkezi haline getirmeye çalıştıkları Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nin yapılan yatırımlarla cazibe merkezi olduğunu söyledi.

Erciyes’in her boyutuyla yaz ve kış sezonu sporlarına hazır olduğunu vurgulayan Başkan Büyükkılıç, “Şu ana kadar 5 takımla anlaşma yapıldı, 5 tane de bayan futbol takımı olmak üzere 10 tane takım sözleşmesini imzaladı. Diğerleriyle de ilgili görüşmeler devam ediyor. Bizim amacımız kaynaklarımızın özellikle bu tasarruf döneminde yurt dışında harcanmaması, yurt içinde bu tür Yüksek İrtifa Merkezlerin Kayseri’miz gibi, Erzurum gibi değerlendirilmesini buralardan yararlanılmasını sporun ve sporcunun dostu bu şehirlerin gündem de kalmasını sağlanmasını önemsiyoruz.” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.