Başkan Büyükkılıç’tan 6’ncı Bilim Şenliği’ne davet

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bilim ve teknoloji meraklısı gençleri Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilecek robotik kodlama, kimya deneyleri, astronomi ve birçok bilim alanında düzenlenecek atölyeler ile meraklılarının ilgisini çekecek 6’ncı Bilim Şenliği’ne davet etti.

Başkan Büyükkılıç’tan 6’ncı Bilim Şenliği’ne davet
Yayınlama: 05.09.2024
1
A+
A-

6’ncı Bilim Şenliği’nin müjdesini bilim meraklıları ile paylaşan Başkan Büyükkılıç, “Kayseri Büyükşehir Belediyemiz ev sahipliğinde Türkiye’nin en büyük millet bahçelerinden Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde 6’ncı Bilim Şenliği düzenlenecek. Bilim ve teknoloji meraklısı gençlerimiz çeşitli atölyeler, deneyler ve interaktif etkinliklerle bilim dünyasının kapılarını aralayacaklar. Bilim ve teknoloji meraklısı tüm vatandaşlarımızı 25, 26, 27 Ekim 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek 6’ncı Bilim Şenliği’mizde buluşmaya davet ediyorum” dedi.

Büyükkılıç, şenlik boyunca öğrencilerin, farklı bilim dallarını keşfetme, kendi deneylerini yapma ve bilimi daha yakından keşfetme fırsatı bulacaklarını ifade ederek, “Robotik kodlama, kimya deneyleri, astronomi ve daha birçok bilim alanında düzenlenen atölyeler, gençlerin ilgisini çekecek ve onları bilimin büyülü dünyasına davet edecek. Teknofest gençliği ile yarınları inşa eden ülkemiz, bilim ve teknolojinin ışığında yarınlara daha da güçlü adımlarla yürümeye devam edecek” açıklamasını yaptı.

Geleceğin bilim insanları ve mühendisleri için ilham kaynağı olmayı hedefleyen 3 gün sürecek 6’ncı Bilim Şenliği, tüm gençleri ve ailelerini unutulmaz bir bilim yolculuğuna çıkarmaya hazırlanıyor.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.