Başkan Büyükkılıç’tan 5 Haziran Dünya Çevre Günü mesajı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada çevrenin önemine dikkat çekti.

Başkan Büyükkılıç’tan 5 Haziran Dünya Çevre Günü mesajı
Yayınlama: 04.06.2024
1
A+
A-

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yeni 5 yıllık plan çerçevesinde ‘Çevreye Duyarlı Kayseri’ ve ‘Sıfır Atık Uyumlu Kayseri' gibi iki ana hedefin olduğunu belirterek, “İkinci evimiz; ‘çevre’miz. Bu hedeflerimize ulaşmak için gayret gösteriyoruz” dedi.

Yeni 5 yıllık plan çerçevesindeki aralarında çevreye yönelik iki hedefin de yer aldığını ve 5 başlıkta hedeflerinin bulunduğunu dile getiren Başkan Büyükkılıç, şunları söyledi:

“Yeni 5 yıl hedefimizdeki Kayseri’de 5 başlıkta hedeflerimiz mevcut. Akıllı ve Dijital Kayseri, Dirençli Şehir Kayseri, Üretken ve Rekabetçi Kayseri ile Çevreye Duyarlı Kayseri ve Sıfır Atık Uyumlu Kayseri. Bunlardan iki hedef görüldüğü üzere çevreye yöneliktir. Çevreye verdiğimiz değerin de bir göstergesidir. Bu hedeflerimize ulaşmak için gayret gösterdiğimizi ve daha da gayret göstereceğimizi ifade etmek istiyorum.” 

Başkan Büyükkılıç’tan 5 Haziran Dünya Çevre Günü mesajı


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.