Başkan Büyükkılıç’ın Bilişim Akademisi Projesi’nde çalışmalar başladı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın yeni 5 yıl projelerinden olan, Bilişim Akademisi’nde müracaatlar 15 Temmuz’da başlayacak.

Başkan Büyükkılıç’ın Bilişim Akademisi Projesi’nde çalışmalar başladı
Yayınlama: 28.06.2024
0
A+
A-

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç’ın yeni 5 yıl projelerinden olan, Bilişim Akademisi’nde çalışmalara başlandı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Geleceğin Teknoloji Yıldızları'nın gelişimini destekleyerek, ülkeyi bilim ve teknoloji alanında geliştirecek geleceğin teminatı gençleri yetiştirmek amacıyla Bilişim Akademisi kuruluyor. Bu çerçevede Başkanlık Toplantı Salonu’nda Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hamdi Elcuman’ın başkanlığında bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya Büyükşehir Belediyesi Akıllı Şehircilik ve Bilgi İşlem Daire Başkanı Abdullah Avan, Yazılım Şube Müdürü Eda Murat, Kayseri Bilim Merkezi tesis sorumlusu Şenay Kırkar, Bilgisayar Mühendisi Prof. Dr. Celal Öztürk, Endüstri Mühendisi Doç. Dr. Feyza Gürbüz, Bilgisayar Mühendisi Dr. Rifat Kurban, Çevre Mühendisi Doç. Dr. Şükrü Taner Azgın ve Bilgisayar Mühendisi Dr. Murat Taşyürek katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hamdi Elcuman, Kayseri’deki öğrencilerden başarılı ve ilgili olanların sınavla seçilerek, bu öğrencilerden oluşan bir Bilişim Akademisi kurulacağını ve oluşturulacağını belirterek, müracaatların 15 Temmuz’da çevrimiçi olarak alınmaya başlayacağını duyurdu.

 


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.