Başkan Büyükkılıç, Zafer Bayramı’nın 102’nci yıl dönümünü Kayserililerle birlikte kutladı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102’nci Yıl Dönümü Kutlamaları kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene katıldı.

Başkan Büyükkılıç, Zafer Bayramı’nın 102’nci yıl dönümünü Kayserililerle birlikte kutladı
Yayınlama: 30.08.2024
4
A+
A-

Cumhuriyet Meydanı’nda 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen törene Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Garnizon Komutanı Hava Pilot Tümgeneral Kadircan Kottaş, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, milletvekilleri, kaymakamlar, yargı mensupları, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, rektörler ve protokol üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İstiklal Marşı’nın okunması ve saygı duruşu ile başlayan törende Kayseri Valiliği ve Garnizon Komutanlığı çelenk sunumlarının ardından, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Atatürk anıtına Büyükşehir Belediyesi çelengini sundu.

Başkan Büyükkılıç, daha sonra meydanda araç üzerinde Vali Çiçek, Garnizon Komutanı Kottaş ile birlikte halkı selamladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin simgesi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı, Kayseri’mizde büyük bir coşku, gurur ve heyecanla kutladık. Bu anlamlı günde, vatanımızın birliği ve dirliği için canlarını feda eden kahramanlarımızı bir kez daha saygı ve rahmetle anıyorum” diye konuştu.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.