Başkan Büyükkılıç, yol çalışmalarını inceledi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Billur Bağları Caddesi ve Ardıçtepe Caddesi’ni birbirine bağlayan kavşakta 10 bin tona yakın asfalt kullanılan ve yaklaşık 20 milyon TL yatırım maliyeti olan yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Büyükkılıç, yol çalışmalarını inceledi
Yayınlama: 30.09.2024
2
A+
A-

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerince, Mehmet Özhaseki Bulvarı ile Erenköy Bulvarı arasındaki, 10 bin ton asfalt kullanılan 20 milyon TL yatırım maliyetli, geliş gidiş toplam 2 bin 700 metrelik güzergâhtaki yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Büyükkılıç’a incelemeleri esnasında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Hasdal ile Fen İşleri Daire Başkanı Yasin Harmancı eşlik etti. Büyükkılıç, çalışmalardaki son durum hakkında Hasdal ve Harmancı’dan bilgi aldı.

Başkan Büyükkılıç, incelemelerinin ardından açıklamalarda bulunarak, şunları söyledi:

“Erenköy Mahallemiz Çay Bağları bölgesinde, Billur Bağları Caddesi ve Ardıçtepe Caddesi’nin zaman içerisinde buradaki imar uygulamalarının artması, yolların elektrik, doğal gaz, su, kanal gibi yıllardır yapılan çalışmalar sonrasında hem görüntü açısından hem de fonksiyon açısından sıkıntı oluşturduğunun farkındayız. O açından bunu gidermek amacıyla bu iki caddemizi böylece yenileme durumunda kaldık. Ancak bunu yaparken de bundan 20-25 yıl önce ihtiyaca cevap verir maksadıyla yapılan altyapıyı da bugünün koşullarına uygun şekilde yenilemek suretiyle daha standardı yüksek bir yol ve bulvar ortaya çıkmış oldu.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.