Başkan Büyükkılıç, Pınarbaşı’nı ziyaret etti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Cumhur İttifakı ortakları ile Pınarbaşı’nı ziyaret etti.

Başkan Büyükkılıç, Pınarbaşı’nı ziyaret etti
Yayınlama: 17.05.2024
3
A+
A-

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, MHP Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Kayseri İl Başkanı Erkan Demirci ile birlikte Pınarbaşı ilçesini ziyaret etti. Mahalle sakinleriyle buluşan Başkan Büyükkılıç, muhtarlarla da toplantı yaptı.

Başkan Büyükkılıç, ilçede görev yapan mahalle muhtarıyla da bir araya gelerek, toplantı gerçekleştirdi.

Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, MHP Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, Büyük Birlik Partisi Kayseri İl Başkanı Erkan Demirci, Cumhur İttifakı Pınarbaşı Belediye Başkan Adayı Menduh Uzunluoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman, Ali Hasdal ve Mustafa Türkmen, daire başkanları ve genel müdürler, partililer ile mahalle muhtarları katıldı.

Büyükkılıç, 386 personel ile Pınarbaşı’nın her köşesinde hizmet ve yatırım yaptıklarını ifade ederek, “El ele vermiş iki Memduh ile problemlerimizi aşacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Kırsalımız, tarım birimimiz, KASKİ’miz, fen işlerimiz, elektrik, temizlik şirketimiz, park bahçelerimiz, her biri sizlerin hizmetinde ve emrindedir. Tam 386 elemanımız Pınarbaşı’da, laf değil, icraat bunlar. Elektrik şirketi, tüm taleplerin karşılandığını söylüyor. Sizlerin emrindedir” diye konuştu.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.