Başkan Büyükkılıç, OSB tanıtım toplantısına katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin de teşrif ettiği Jeotermal Kaynaklı Tarıma Dayalı İhtisas OSB kurulum süreciyle ilgili tanıtım toplantısına katıldı.

Başkan Büyükkılıç, OSB tanıtım toplantısına katıldı
Yayınlama: 29.06.2024
2
A+
A-

Bakan Özhaseki, Kayseri’ye kazandırılan ve yaklaşık 1 milyon 250 metrekare olacak olan Jeotermal Kaynaklı Tarıma Dayalı İhtisas OSB’nin hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, Kayseri’ye yeni bir teknoloji, yeni bir anlayış, topraksız bir tarımın kapısını açtıklarını kaydetti.

Kayseri Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Sanayi Odası, Kayseri Ticaret Odası ve Kayseri Ticaret Borsası’nın kurucu üye olarak yer aldığı Jeotermal Kaynaklı Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi projesi çalışmaları tüm hızıyla devam ettiklerini bildirdi.

Toplantıda Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili son değerlendirilmelerde bulunulurken, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri’ye projenin hayırlı uğurlu olmasını diledi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.