Başkan Büyükkılıç, Mesleki Eğitim Çalıştayı’na katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Mesleki Eğitim Çalıştayı’na katıldı.

Başkan Büyükkılıç, Mesleki Eğitim Çalıştayı’na katıldı
Yayınlama: 28.06.2024
2
A+
A-

Kayseri Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ev sahipliğinde bir otelde Mesleki Eğitim Çalıştayı düzenlendi.

Çalıştaya; Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu ve Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Murat Cahid Cıngı ve Sayın Bayar Özsoy, İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, rektörler, eğitim gönüllüsü hayırseverler, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve eğitimciler katıldı.

Çalıştay, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Çalıştayda katılımcılara hitap eden Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu Milli Eğitim Bakanlığı olarak Kayseri’de olmaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade ederek, “Kayseri’miz Anadolu’nun kalbi bir şehir. Böyle bir organizasyon için başta Sayın Valimiz olmak üzere emeği geçen tüm arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Büyükkılıç, 110 kişilik bir çalışma grubu ile 5 konu başlığı görüşülerek 2 gün boyunca sürecek olan çalıştayın açılışında yaptığı konuşmada Kayseri’de böyle anlamlı ve önemli bir alanda yapılan çalışmada emeği geçenlere teşekkür etti.

Mesleki eğitim alanındaki açığı kapatma adına iş birliğine işaret eden Büyükkılıç, “Gerek yerel yönetimler olarak gerek milli eğitimimiz olarak gerekse sanayilerimiz, yatırımcılarımız olarak tabi ki siyasi otorite de bu alanda hem elçilik görevi görüp hem de katkı sağlamak amacıyla üstlendiği için tüm milletvekillerimize ve ekibimize teşekkür ediyorum” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.