Başkan Büyükkılıç, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Eskişehir Bağları’nda Selçuklu, Osmanlı ve Danişmentgazi mahallelerinin muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelerek, talep ve önerilerini dinledi.

Başkan Büyükkılıç, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi
Yayınlama: 22.08.2024
3
A+
A-

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi ilçesi Selçuklu Mahallesi’ne gerçekleştirdiği ziyarette Selçuklu Mahalle Muhtarı Hatice Bağırgan, Osmanlı Mahalle Muhtarı Beytullah Üregen ve Danişmentgazi Mahalle Muhtarı Tunay Karaca ile bir araya geldi.

Büyükkılıç’a mahalle gezisi esnasında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Hasdal ile daire başkanları ve Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünün (KASKİ) Genel Müdürü Yavuz Çağan eşlik etti.

Görüşmeler sonrası açıklama yapan Başkan Büyükkılıç, “Bugün Selçuklu Mahallesi'nde vatandaşlarımızla bir araya gelerek hep birlikte sohbet ettik. Burada Selçuklu, Osmanlı ve Danişmentgazi Mahalle Muhtarlarımız ile hemşehrilerimizin taleplerini dinledik. Ayrıca ülkemizin geleceği olan çocuklarımızla da çok keyifli vakitler geçirdik” dedi.

Çocuklara Bellona Kayserispor forması hediye eden Büyükkılıç, ardından vatandaşlarla günün anısına fotoğraf çekindi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.