Başkan Büyükkılıç: LGS’ye girecek bin öğrenciye ücretsiz kurs verdik

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2 Haziran Pazar günü yapılacak Liselere Geçiş Sınavı’na (LGS) girecek öğrencilere başarılar temenni etti.

Başkan Büyükkılıç: LGS’ye girecek bin öğrenciye ücretsiz kurs verdik
Yayınlama: 01.06.2024
4
A+
A-

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, LGS öncesinde bir mesaj yayımlayarak, sınava girecek öğrencilere başarı ve kolaylıklar temennisinde bulundu.

Büyükşehir Belediyesi KAYMEK Gençlik Merkezleri’nde düzenlenen kurslarla öğrencilerin sınav maratonunda destekçileri okuduklarını belirten Başkan Büyükkılıç, “Kayseri’mizin adeta altıncı üniversitesi gibi faaliyet gösteren KAYMEK’imiz marifetiyle öğrencilerimizin güçlü destekçisi olduk. Bu yıl bin öğrencimize KAYMEK Gençlik Merkezleri’mizde LGS’ye yönelik kurs verdik. Öte yandan öğrencilerimizin, 7/24 kütüphanemiz dahil tüm kütüphanelerimiz ve diğer sosyal tesislerimiz ile hem akademik anlamda hem de kültür sanat, spor alanlarında sosyal anlamda daima yanlarında olduk, olmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Büyükkılıç, sınava girecek öğrencilere başarılar dileyerek, “Pazar günü LGS’ye girecek yavrularımız bugüne kadar gece gündüz emek verdiler, hayalleri ve idealleri uğrunda canla başla ellerinden geleni yaptılar. Sınavda da hayallerini süsleyen okulları kazanabilmelerini, yorucu maraton sonunda bu yorgunluklarının yerini sevinç ve mutluluğun almasını temenni ediyor, yavrularımızın gözlerinden öpüyorum. Sınava girecek her bir yavrumuza yürekten başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.