Başkan Büyükkılıç, KASKİ’nin altyapı çalışmalarını inceledi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Organize Sanayi Bölgesi, Ağaç işleri ve Serbest Bölge çevresinde KASKİ tarafından gerçekleştirilen altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Büyükkılıç, KASKİ’nin altyapı çalışmalarını inceledi
Yayınlama: 08.09.2024
2
A+
A-

Kayseri’deki en büyük altyapı kuruluşu olan Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü’nün çalışmalarını sürekli olarak takip ederek yetkililerden bilgi alan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bu kez de Kayseri Organize Sanayi Bölgesi, Ağaç işleri ve Serbest Bölge çevresinde gerçekleştirilen altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Büyükkılıç, “Bu çalışma ile kanalizasyon şebekemizi yenilemiş oluyoruz. Hem daha sağlıklı bir şekilde hem daha da çapını arttırıp buradaki potansiyeli de göz önüne alarak rahatlıkla buradan gidecek olan materyallerin ulaşmasını sağlamaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Aynı zamanda Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin Park, Bahçe ve Ağaçlandırma Daire Başkanlığı’nın ağaçlandırma, çevre düzenlemesi ve yeşillendirme çalışmalarının da hayata geçirildiğini ifade eden Büyükkılıç, “Yapboz olmasın, tekrar gözden geçirilsin mantığı içerisinde, kazan kazan politikası ile bu çalışmayı yapmış oluyoruz. Bu bölgede yapılan çalışma 3,5 kilometre civarında. Ve tabi yaklaşık 10 milyon liraya mal olan bir maliyet getiriyor. Burada yapılan çalışmayı tekrar ana hattımıza, arıtmaya giden ana hattımıza, Erbosan bölgesini de bağlamak üzere 10 milyon lira civarında da yine büyük bir çalışma. Orada hattımızı yenilemek suretiyle şehrimizin sıkıntı vermeden sorunlarını aşan ve geleceğe ışık tutan bir yaklaşım içerisinde önemli bir yatırıma imza atmış oluyoruz.” şeklinde konuştu.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.