Başkan Büyükkılıç, Hacıpaşa Mahallesi’ni ziyaret etti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Tomarza ilçesi Hacıpaşa Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Büyükkılıç, Hacıpaşa Mahallesi’ni ziyaret etti
Yayınlama: 29.08.2024
2
A+
A-

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Tomarza ilçesi Hacıpaşa Mahallesi’ni ziyaret ederek, vatandaşlara mahallenin su problemini çözme noktasında Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünün (KASKİ) yürüttüğü sondaj çalışmalarında sona ulaşıldığını açıkladı.

Büyükkılıç’a Tomarza ilçesi Hacıpaşa Mahallesi ziyaretinde, Tomarza Belediye Başkanı Osman Koç, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Türkmen, AK Parti Tomarza İlçe Başkanı Erhan Şahin, Milliyetçi Hareket Partisi Tomarza İlçe Başkanı Halil İbrahim Özcan, Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürü Yavuz Çağan, Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Duran Safrantı, Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Nurettin Kocabay ile KCETAŞ Dağıtım Varlıkları ve Şebeke İşletme Direktörü Şevket Taş eşlik etti.

İçme suyu sorunu yaşayan vatandaşlara yürütülen çözüm süreci hakkında bilgilendirme yapan Büyükkılıç, şunları söyledi:

“Ekibimiz burada değişik sondaj çalışmaları yaptı ve suya ulaşıldı. 5 kilometre uzakta olmasına rağmen maliyetini düşünmeden liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın her zamanki bizlere talimatları doğrultusunda suyun olmadığı yerde medeniyet olmaz. O açıdan bu konuda her türlü fedakârlığı yaparak işin mali boyutuna bakmadan ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ felsefesiyle, bir kişi de olsa onların ihtiyacını karşılamak amacıyla biz mutlaka bu hizmetleri yerine getirmeliyiz. Gerekli su konusunda, inşallah en kısa zamanda da buraya taşımasını yapıp hizmete sunacağız.”

Daha sonra, Başkan Büyükkılıç, Hacıpaşa Mahallesi’ne 5 kilometre mesafede bulunan ve mahallenin su ihtiyacını karşılayacak olan KASKİ ekiplerinin yürüttüğü içme suyu sondaj çalışmalarını yerinde inceledi.

Çalışmalarda sona ulaşılan sondaj kuyusu başında açıklamalarda bulunan Büyükkılıç, “Hacıpaşa köyümüzün güzel insanlarının su ihtiyacını burada kurmuş bulunuyoruz. 8-10 litre civarında olan bu su debisi ihtiyacımızı fazlasıyla karşılayacak durumda. 5 kilometre mesafede köyümüze inşallah 1 ay içerisinde mesafeyi aşıp köyümüzü su ile buluşturacağız” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.