Başkan Büyükkılıç, Gastronomi Paneli’ne katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa ve Türkiye Aşçılar Federasyonu Zeki Açıköz ile Kayseri Gastronomi Günleri’nde gerçekleşen Gastronomi Paneli’nde bir araya geldi.

Başkan Büyükkılıç, Gastronomi Paneli’ne katıldı
Yayınlama: 06.10.2024
1
A+
A-

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde Kayseri Üniversitesi tarafından düzenlenen panelde konuşan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bu önemli ve güzel organizasyonda emeği geçen Vali Gökmen Çiçek ile herkese teşekkür ederek, bir şehrin altyapı sorunları varken bu türden etkinliklere yönelmesinin düşünülemeyeceğini ve Kayseri’de altyapı sorunu olmayan bir şehir düzeyine ulaştıklarını dile getirdi.

Başkan Büyükkılıç, yerel yönetim anlamında emeği geçen tüm belediye başkanlarına teşekkür ederek, “Kayserimizi çok seviyoruz. Kayserimizde yaşayanlara hizmet etmeyi ibadet biliyoruz. Bu tür etkinlikler ile adeta zenginlikler şehri Kayserimizi daha da zenginleştirmeye çalışıyoruz.” dedi.

Başkan Büyükkılıç, Gastronomi Paneli’ne katıldı

Kayseri’nin hep olumlu olarak anılmaya layık bir şehir olduğunu vurgulayan Büyükkılıç, “Bizim ekibimizle birlikte gerek Büyükşehir, gerek ilçe belediyelerimiz el ele vermek suretiyle, bu şehrimizi daha iyi nasıl tanıtırız, dostlarımıza nasıl hizmet ederizin kaygısından başka bir kaygımız yok. Her ürünü kendi ürünümüz gibi her işi kendi işimiz gibi biliyor, hiçbir işe kayıtsız kalmamayı çok önemsiyoruz.” diye konuştu.

Kayseri’de gastronomi alanında çok büyük çalışmalar yapıldığı kanaatinde olduğunu dile getiren Büyükkılıç, el ele vermek suretiyle bunun fazlasını yapacaklarını dile getirdi. Gastronomi Günleri’nin dolu dolu geçeceğini paylaşan Büyükkılıç, gastronomi ve diğer sosyal faaliyetleri ile ilgili bilgiler vererek, yakın süreçte gerçekleşecek 7’nci Kitap Fuarı’ndan bahsetti ve herkesi fuara davet etti.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.