Başkan Büyükkılıç, ERÜ Tıp Fakültesi’nde yenilenen bölümlerin açılışına katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ERÜ Tıp Fakültesi Gevher Nesibe Hastanesi’nin Poliklinik Girişi ve Kan Alma Üniteleri’nin açılış törenine katıldı.

Başkan Büyükkılıç, ERÜ Tıp Fakültesi’nde yenilenen bölümlerin açılışına katıldı
Yayınlama: 03.10.2024
1
A+
A-

Büyükşehir Belediyesi ve Erciyes Üniversitesi iş birliğiyle modern donanımlarıyla hastalara daha hızlı ve etkin sağlık hizmeti sunacak olan yeni ve modern polikliniklerin bakım, onarım ve yenileme ile kan alma üniteleri çalışmaları tamamlandı.

Amaçlarının insanlara hizmet etmek olduğunu söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin yine farkını ortaya koyduğunu, kamu ve kurumlarla dayanışma içerisinde, üniversitelerle iş birliği halinde çalışmalar yaptıklarını kaydetti.

Başkan Büyükkılıç, ERÜ Tıp Fakültesi’nde yenilenen bölümlerin açılışına katıldı

Büyükkılıç, insanların daha konforlu, daha huzurlu bir ortamda hizmet almasını sağlamaya çalıştıklarını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bir hekimim, eşim buradan mezun oldu, şimdi oğlum burada ihtisas yapıyor, biz aileden biriyiz, buraya ne yapsak azdır. Kayseri 30 sağlık kuruluşunun olduğu bir şehir, 15’i akredite olan hastanemiz var, bunlar çok önemli. Gerek yerel, gerek bölgesel, gerekse de ulusal ve uluslararası bazda tercih edilen sağlığın merkezi olarak bilinen, Gevher Nesibe Sultan zamanından beri de sağlığa hizmet vermiş önemli bir şehiriz. Şehir Hastanemiz var, yükümüzü çekiyor, ikinci Tıp Fakültemiz oluştu ama Kayseri’mizde Erciyes Üniversitesi bir markadır, araştırma üniversitemizin gurur veren bir fakültesi ve hastanesini daha iyi konuma taşımak için üzerimize ne düşüyorsa yapmak vazifemizdir.”


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.