Başkan Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın toplantısı için Ankara’da

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Ankara’da düzenlenen ve 3 gün sürecek AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na katılıyor.

Başkan Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın toplantısı için Ankara’da
Yayınlama: 01.07.2024
3
A+
A-

AK Parti Yerel Yönetimler Değerlendirme ve İstişare Toplantısı, büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanlarının katılımıyla devam ediyor.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra ilçe belediye başkanlarının da yer aldığı toplantıda, yerel yönetimlere ait konular değerlendiriliyor.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımcılara hitap edeceği AK Parti Yerel Yönetimler Değerlendirme ve İstişare Toplantısı’nı değerlendiren Başkan Büyükkılıç, “Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen AK Parti Yerel Yönetimler Değerlendirme ve İstişare Toplantısı’nın ülkemiz ve milletimiz adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.