Başkan Büyükkılıç, Büyük Şehir Sanat Galerisi’nde Sanat Sergisi’ne katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ile birlikte Kayseri’nin sanat nabzının attığı Büyük Şehir Sanat Galerisi’nde Bilfen öğrencilerinin hazırladığı Sanat Sergisi’ne katıldı.

Başkan Büyükkılıç, Büyük Şehir Sanat Galerisi’nde Sanat Sergisi’ne katıldı
Yayınlama: 01.06.2024
3
A+
A-

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin değişik medeniyetlere ev sahipliği yapmış bir kentte hayata geçirdiği Büyük Şehir Sanat Galerisi yeni bir sergi daha açtı.

Sergide, Büyük Şehir Sanat Galerisi hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi Bilfen işbirliği ile gerçekleşen Sanat Sergisi’nin gelirlerinin 6 şubat depreminde yetim ve öksüz kalan çocuklara ve gençlere destek olarak onları yeniden hayata kazandırmak amacıyla gerçekleştiğini ifade etti.

Başkan Büyükkılıç, Büyük Şehir Sanat Galerisi’nde Sanat Sergisi’ne katıldı

Başkan Büyükkılıç, konuşmasına şöyle devam etti:

“Şehrimizin sanat nabzının attığı Büyük Şehir Sanat Galerisi’nde Bilfen öğrencilerimizin hazırladığı harika sanat sergisine katıldık. Genç sanatçılarımızın yeteneklerini sergiledikleri ve geliri depremzedelere bağışlanacak bu özel sergide emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederim.”


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.