Başkan Büyükkılıç, Atlı Spor Milli Takımı seçmelerine katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Türkiye Geleneksel Atlı Spor Dalları Federasyonu Minik ve Yıldız Milli Takımı seçmelerine katıldı.

Başkan Büyükkılıç, Atlı Spor Milli Takımı seçmelerine katıldı
Yayınlama: 19.05.2024
4
A+
A-

Atlı Okçuluk Milli Takımı seçmelerine Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş ve Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ve çok sayıda sporcu katıldı.

Başkan Büyükkılıç, seçmelerde yaptığı konuşmada Türkiye Geleneksel Atlı Spor Dalları Federasyonu’nun böyle bir çalışmayı yapmış olmasından dolayı teşekkür ederek, “Başarılarınızın devamını diliyorum. İnşallah burada her biri birbirinden kıymetli olan sevgili yavrularımızın yurt dışında da bizleri en güzel şekilde temsil etmeleri için dua ve temennide bulunuyorum.” dedi.

AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş ise Atlı Okçuluk müsabakalarını ve faaliyetlerini takip ettiklerini ve milli sporcuların yaşadığı heyecanın aynısını yaşadıklarını, büyük bir keyifle izlediklerini dile getirerek, “Bizim memleketimizde değerli büyükşehir belediye başkanımızın yaptığı tesis Türkiye’de en güzel bir tesis.” ifadesinde bulundu.

Başkan Büyükkılıç, Atlı Spor Milli Takımı seçmelerine katıldı

AK Parti Genel Başkan Vekili Elitaş son olarak, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur’un bütün programlarını bırakıp destek olmak için buraya geldiğini ifade ederek, Atlı Okçuluk sporunun yanında yer alacağını belirtti.

Seçmelerde, Atlı Okçuluk eğitmenlerine sertifikaları, minik sporculara başarı belgeleri de takdim edildi.

Başkan Büyükkılıç, Atlı Spor Milli Takımı seçmelerine katıldı


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.