Başkan Büyükkılıç, 6 ana arteri bağlayan ışıksız kavşak çalışmasını inceledi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Rektörlük çıkışı olarak adlandırılan ve bölgedeki 6 ana arteri bağlayan kavşakta ışıksız dönel kavşak (Roundabout) projesini inceledi.

Başkan Büyükkılıç, 6 ana arteri bağlayan ışıksız kavşak çalışmasını inceledi
Yayınlama: 07.08.2024
1
A+
A-

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’nca Erciyes Üniversitesi Rektörlük çıkışı olarak adlandırılan ve üniversite içerisinden gelen Halil İnalcık Caddesi, Kerkük Bulvarı, İstiklal Marşı Caddesi, Aşık Veysel Bulvarı, Denizli Sokak ve Melikgazi Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen Köşk Kışla ile üniversite arasındaki yolun kesişim noktasındaki Talas raylı sistem hattını da kesen kavşakta düzenleme çalışmaları yürütülüyor.

Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Hasdal ve daire başkanları bu önemli kavşakta yapılan çalışmaları inceleyerek, son durum hakkında bilgi aldı.

Bu çalışmanın üniversiteye giriş kavşağı olduğunu ve 6 ana arterin bağlandığını vurgulayan Başkan Büyükkılıç, burada yaptığı açıklamada, “Bizim için önemli olan şuanda kavşak, üniversitemize giriş kavşağındayız, tam 6 ana arteri buraya bağlıyor. Işıklarda beklemeden tüm ulaşım hizmetlerinden faydalanan, her yoldan gelen araçların birbirine saygı duyarak ulaşacağı bir anlayış içerisinde çalışmamızı yapıyor, kimseyi bekletmemiş oluyoruz” diye konuştu.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.