Başkan Büyükkılıç, 19 Mayıs kutlamalarında gençlerle buluştu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde gerçekleşen kutlamalarda gençlerle bir araya geldi.

Başkan Büyükkılıç, 19 Mayıs kutlamalarında gençlerle buluştu
Yayınlama: 19.05.2024
2
A+
A-

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına, Vali Gökmen Çiçek ve Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Haldun Taşan, CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, ilçe belediye başkanları, rektörler, askeri erkân, emniyet görevlileri, gençler ve aileleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde gerçekleşen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerinde, çeşitli dans oyunları ile gösteriler sergileyen ve spor faaliyetlerinde bulunan gençler, göz doldururken, bayram kutlamalarında Büyükşehir belediyesi Spor A.Ş., İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Erdemlerimizle Varız (ERVA) Spor Okulları öğrenci ve sporcuları görev aldı. 

Başkan Büyükkılıç’ın Kayseri’ye kazandırarak armağan ettiği Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisinde gençler, kendi bayramlarını doyasıya yaşarken, ERVA Spor Okulları Valilik Kupası Müsabakaları’nda dereceye giren sporculara da ödülleri takdim edildi.

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından düzenlenen ‘Gençlik Koşusu’nun startını Başkan Büyükkılıç verdi. 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.