Başkan Bozbey’den balıkçılara ziyaret

Marmara Belediyeler Birliği Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 1 Eylül itibariyle denizlerde av yasağının kalkması dolayısıyla Bursa Su Ürünleri Hali’ni ziyaret ederek balıkçı esnafıyla buluştu.

Başkan Bozbey’den balıkçılara ziyaret
Yayınlama: 01.09.2024
2
A+
A-

Başkan Bozbey, “Daha fazla balık yiyebilmek için öncelikle denizlerimizi temiz tutmamız gerekiyor” dedi.

15 Nisan’da başlayan denizlerdeki av yasağı, 1 Eylül itibariyle sona erdi. Gece yarısı ‘Vira Bismillah’ diyerek limandan ayrılan Bursalı balıkçılar, yakaladıkları balıkları Bursa Su Ürünleri Hali’ne getirerek alıcıyla buluşturdu. Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de sabahın ilk ışıklarında haldeki balıkçı esnafını ziyaret ederek yeni sezonun hayırlı olması temennisinde bulundu. Ziyarette Başkan Bozbey’e; Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Yıldız, BURFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Işıkyıldız, Tarım AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aydın Saldız, Tarım AŞ Genel Müdürü Sedat Akar ve Bursa Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Refik Aksu eşlik etti.

Hal ve Balıkçı esnafının sorunlarını dinleyen ve yerinde çözümler üreten Başkan Mustafa Bozbey, denizlerden bol balık çıkmasını, esnafın çok kazanmasını ve vatandaşların da bol balık tüketebilmesini arzuladıklarını dile getirdi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.