Başkan Bozbey, vatandaşlarla bir araya geldi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Merinos Fuar Alanı’nda düzenlenen toplu kabul töreninde vatandaşlar ile bir araya geldi.

Başkan Bozbey, vatandaşlarla bir araya geldi
Yayınlama: 26.06.2024
1
A+
A-

Yaklaşık iki buçuk aydır halktan gördükleri görüşme ve ziyaret taleplerinin kendisini duygulandırdığını söyleyen Başkan Mustafa Bozbey, herkesle bir araya gelememekten dolayı da üzüldüğünü belirtti. Yapılan değerlendirme sonucunda Merinos’ta toplu kabul töreni düzenlediklerini ifade eden Başkan Bozbey, “Halkımız sandığa gittiğinde bizlere Bursa’ya yapacağımız hizmetler, hazırlayacağımız projeler için destek verdi. Yoğun bir şekilde tebrik ziyaretlerini kabul ettik. Ancak bayram öncesinde 1400 civarında ziyaret talebi daha vardı. Ortalama 5 kişiden düşünürsek 8-10 bin kişiyi ağırlamak anlamına geliyor. Elbette herkesi makamda ağırlamak isterdik. Ama güzel bir mekanda rahat sohbet etmek imkanı oluşturmak istedik. Gün boyunca 3 grup halinde tüm Bursalıları misafir edeceğiz. Bursalıların sorunlarını, önerilerini, fikirlerini dinlemek istiyoruz.” dedi.

Başkan Mustafa Bozbey ve belediye bürokratları daha sonra Fuar Alanı’nda kurulan masaları tek tek gezerek Bursalıları dinledi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.