Başkan Bozbey, Mustafakemalpaşa’da vatandaşlarla bir araya geldi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ‘Başkan Bozbey Burada’ projesinin üçüncü durağı olarak Mustafakemalpaşa’da vatandaşlarla buluştu.

Başkan Bozbey, Mustafakemalpaşa’da vatandaşlarla bir araya geldi
Yayınlama: 25.07.2024
0
A+
A-

Bursa’da sorunları yerinde tespit edip hızlı çözümler üretmek ve Bursa’yı ortak akılla yönetmek amacıyla başlatılan ‘Başkan Bozbey Burada’ projesinin üçüncü durağı Mustafakemalpaşa oldu.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Bozbey, ilk olarak Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, ilçenin ihtiyaçları ve beklentileri ele alındı.

Başkan Bozbey, daha sonra vekaleten Mustafakemalpaşa Kaymakamlığı görevini yürüten Karacabey Kaymakamı Hakan Kafkas’ı makamında ziyaret etti. Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem ve CHP İlçe Başkanı Gökhan Demir’in de yer aldığı ziyarette, ilçe için planlanan projeler ve bu projelerin ilçeye sağlayacağı katkılar konuşuldu.

Mustafakemalpaşa Muhtarlar Derneği, Mustafakemalpaşa Mahalle Muhtarları Derneği ve Mustafakemalpaşa Ziraat Odası’nı da ziyaret eden Başkan Bozbey ve beraberindekiler, ilçe esnafıyla da sohbet etti.

Adnan Menderes Meydanı’nda ilçe halkına aşure ikramında bulunan Başkan Bozbey, daha sonra makamı haline getirilen otobüste Mustafakemalpaşalıları ağırladı.

Görüşmelerde Başkan Bozbey’e vatandaşların ihtiyaçlarına göre Büyükşehir Belediyesi bürokratları eşlik etti.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.