Başkan Bozbey: BURULAŞ’ın yer aldığı bir komisyon kuruyoruz

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Fahrettin Bilgit ve ulaşım oda başkanlarıyla bir araya geldi.

Başkan Bozbey: BURULAŞ’ın yer aldığı bir komisyon kuruyoruz
Yayınlama: 28.05.2024
2
A+
A-

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Fahrettin Bilgit ve ulaşımla ilgili oda başkanlarını belediye binasında ağırladı.

Toplantıda, esnafın sorunlarını dinleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kentin ulaşım meselelerini ortak akılla çözmek istediklerini, bu amaçla ulaşım komisyonu kurulacağını açıkladı.

Hayata geçirilecek yeni projelerle trafik sorununu ortadan kaldırmayı hedeflerini belirten Başkan Bozbey, “BESOB ve ulaşımla ilgili oda başkanlarımızla bir araya geldik.  Aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde esnaf odalarımız, Ulaşım ve Zabıta daire başkanlıkları ve BURULAŞ’ın yer aldığı bir komisyon kuruyoruz. Bu komisyonla, tespit edilen meselelere hızlı çözüm üretirken, aynı zamanda temelde yatan problemleri de ortadan kaldıracağız.” diye konuştu.

Toplantı sonunda BESOB Başkanı Fahrettin Bilgit ve Bursa Şöforler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Çakır tarafından Başkan Mustafa Bozbey’e çini tabak hediye edildi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.