Başkan Bozbey: Bursa’yı bir bütün olarak görüyoruz

Bursa Büyükşehir Belediyesi 2024-2029 stratejik plan çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Başkan Bozbey: Bursa’yı bir bütün olarak görüyoruz
Yayınlama: 13.06.2024
0
A+
A-

Stratejik plan toplantıları kapsamında daha önce İnegöl, Gemlik, Keles, Orhaneli, Büyükorhan, Harmancık, Mustafakemalpaşa, Karacabey, Mudanya, Nilüfer ve Osmangazi ilçelerini ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, son olarak Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ı, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık’ı, Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel’i, İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta’yı ve Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın’ı makamlarında ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Emin Direkçi, BUSKİ Genel Müdürü Güngör Gülenç ve belediye yöneticilerinin de yer aldığı toplantılarda, belediye başkanları tarafından ilçelerde yürütülen çalışmalar hakkında sunum yapıldı. İlçelerin Büyükşehir Belediyesi’nden olan taleplerinin de ele alındığı görüşmelerde, önümüzdeki süreçte hayata geçirilmesi planlanan projeler detaylı bir şekilde konuşuldu.

İlçe belediye başkanlarının yeni projelerini anlattığını ve ilçelerde neler yapılması gerektiğinin ele alındığını ifade eden Başkan Bozbey, “16 ilçemizin belediye başkanlarını ve müdürlerini Büyükşehir heyetimiz ile birlikte ziyaret ettik. Ziyaret ettiğimiz tüm ilçelerde el birliğiyle yapabileceğimiz hizmetler konusunda istişarelerimiz oldu. Bursa’yı bir bütün olarak görüyoruz. Bundan sonra da belediye başkanlarımız ve bürokratlarımızla sık sık bir araya geleceğiz. Öncelikle önümüzdeki 5 yılın stratejik planını katılımcı bir anlayış ile oluşturacağız” diye konuştu.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.