Başkan Bingöl’den Cami Mahallesi’nde esnaf ve vatandaş ziyareti

Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl ve saha ekibi Cami mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Bingöl’den Cami Mahallesi’nde esnaf ve vatandaş ziyareti
Yayınlama: 12.09.2024
1
A+
A-

Tuzla Belediye Başkanı Avukat Eren Ali Bingöl, geçtiğimiz aylarda halk buluşmalarının mahallelere taşınacağı sözünü vermişti. Haftalık olarak belediyenin giriş katında düzenlenen buluşmalar, artık Tuzla'nın farklı mahallelerinde gerçekleştiriliyor. Bu haftaki buluşmanın adresi ise Tuzla'nın merkez mahallelerinden Cami Mahallesi oldu.

Antik Liman bölgesindeki sahil alanın bölgedeki işyerleri tarafından işgal edildiği yönünden vatandaşlardan çok sayıda geri bildirim alan Başkan Bingöl, antik limanın bulunduğu bölgede yolun araç trafiğine kapatılacağını, önümüzdeki aylarda sahilin tamamen halka açılacağını ifade etti.

Yeni eğitim öğretim yılının başladığı bu dönemde öğrenci velilerinden gelen temizlik taleplerini de dinleyen Bingöl, “Okulların temizlenmesi konusunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Tuzla Belediyesi olarak yardımcı oluyoruz. Okulların tadilat ve temizliğinin dışında Tuzla'daki yaklaşık 50 bin öğrencinin kırtasiye ihtiyacının karşılıyoruz” sözleri ile yanıt verdi. 

Mahalle buluşmasında Kent Konseyi'ni de ziyaret eden Bingöl, konseyde Tuzlalı kadınların el emeği ile ürettikleri ürünlerini inceledi. 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.