Başkan Aydın’dan kurban pazarına ziyaret

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Veysel Karani Mahallesi’ndeki Modern Kurban Satış ve Kesim Tesisi’ni ziyaret etti.

Başkan Aydın’dan kurban pazarına ziyaret
Yayınlama: 11.06.2024
0
A+
A-

Osmangazi Belediyesi, Kurban Bayramı süresince kurbanlıkların temiz ve hijyenik koşullarda satış ve kesim işlemlerinin yapılabilmesi için gerekli tedbirleri aldı.

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Veysel Karani Mahallesi’ndeki Modern Kurban Satış ve Kesim Tesisi’ni ziyaret etti.

Gerek hayvan yetiştiricilerine, gerekse kurbanlık alacak vatandaşlara güvenilir, sağlıklı ve kaliteli hizmet sunmak isteyen Osmangazi Belediyesi, vatandaşların kurbanlarını dini hükümlere, sağlık şartlarına ve çevre temizliğine uygun olarak kesmelerini sağlamak için ilçedeki 23 kapalı ve açık pazar yeri de kurban kesim alanı olarak düzenlendi.

Osmangazi’deki kesim yerleri, çevre ve toplum sağlığını olumsuz etkileyecek durumlardan arındırılarak, genel sağlık şartlarına uygun olarak düzenli şekilde dezenfekte edilecek.

Kesim yerlerinde ise bayram süresince kötü görüntülerin oluşmaması için Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri görev yapacak. Kesim yerleri bayram süresince tankerle sürekli olarak yıkanacak. Çalışmalar bayram süresince her saat süreceğinin bildirildi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.