Başkan Aydın, yaz spor okullarında eğitim gören gençleri ziyaret etti

Ohangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Orhangazi Belediyesi ve Orhangazi Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün düzenlediği ücretsiz yaz spor okullarında eğitim gören gençlere ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Aydın, yaz spor okullarında eğitim gören gençleri ziyaret etti
Yayınlama: 16.08.2024
0
A+
A-

Ziyaret sırasında başkan Bekir Aydın’a Başkan Yardımcısı İbrahim Altuntaş ve meclis üyeleri eşlik etti.

Aydın, ziyaretle ilgili açıklamasında, yaz spor okullarının gençler için önemine vurgu yaparak, “Evlatlarımız, okullarında gördükleri ders çalışmalarının yanı sıra, burada spor yaparak hem vücutlarını geliştiriyor hem de sağlıklı kalıyorlar. Bu programlar, gençlerimizin farklı uğraşlarla dinlenmesini ve sosyal olarak da gelişmesini sağlıyor. Görev süremiz boyunca Orhangazi’mize birçok spor yatırımını hayata geçirdik ve yeni yatırımlar yapmaya devam edeceğiz. Gençlerimizin spor etkinlikleri ile uğraşmaları, onları hem daha başarılı hem de daha sağlıklı hale getirecek,” ifadelerini kullandı.

Yaz spor okullarında 16 farklı branşta eğitim veriliyor. Basketbol, voleybol, futsal, wushu kung fu, atletizm, taekwondo, karate, halk oyunları, masa tenisi, kick boks, satranç, özel eğitim, tenis, badminton, cimnastik ve model uçak gibi çeşitli sporlar, gençlerin yeteneklerini geliştirmelerine olanak sağlıyor.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.