Başkan Aydın şehit yakınları ve gaziler ile bir araya geldi

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, 19 Eylül Gaziler Günü çerçevesinde düzenlenen kahvaltıda, şehit yakınları ve gaziler ile bir araya geldi.

Başkan Aydın şehit yakınları ve gaziler ile bir araya geldi
Yayınlama: 18.09.2024
2
A+
A-

Osmangazi Belediyesi, 19 Eylül Gaziler Günü kapsamında gaziler onuruna kahvaltı programı düzenledi.

Tarihi Tren İstasyonu Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programa Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın ile birlikte CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bursa Şubesi Başkanı Adem Erdem, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Haşim Sivri, Bursa Emniyet Teşkilatı Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Nevin Fırtına ile gaziler ve şehit yakınları katıldı.

Her zaman gazilerin ve şehit ailelerinin yanında olduklarını ifade eden Başkan Aydın, “Dahili ve harici bedhahların cennet vatanımıza saldırıları, Haçlı Seferleri zamanından Selçuklu dönemine, Osmanlı Devleti’nden Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna ve günümüzde de hain PKK terör örgütü ve uzantıları ile mücadeleye kadar yüzyıllardır devam ediyor. Tüm bu saldırıları hayatlarını ortaya koyarak önleyen aziz şehitlerimizden, ebediyete intikal eden ve hala hayatta olan tüm gazilerimizden Allah razı olsun. Şehitlerimiz ve gazilerimiz olmasaydı bayrağımız dalgalanamaz, ezanlarımız okunamaz ve özgür bir şekilde yaşamımıza devam edemezdik” dedi.

Başkan Aydın şehit yakınları ve gaziler ile bir araya geldi


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.