Başkan Aydın, kapalı pazaryeri tadilat çalışmalarını inceledi

Orhangazi Belediyesi, yaklaşık 15 yıldır hizmet veren kapalı pazaryerini baştan aşağı yenilemek için başlattığı çalışmalarda sona yaklaştı.

Başkan Aydın, kapalı pazaryeri tadilat çalışmalarını inceledi
Yayınlama: 10.08.2024
1
A+
A-

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, tadilat sürecinde pazaryerindeki yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Aydın’a incelemeler sırasında Belediye Başkan Yardımcıları Lütfi Bakırdan, İbrahim Altuntaş ve meclis üyeleri eşlik etti. Aydın, modernize edilmesi planlanan pazaryerinin hem esnaf hem de vatandaşlar için daha konforlu ve güvenli bir alışveriş ortamı sunacağını belirtti.

Tadilat süresince pazarın geçici olarak Cami Sokak ve İbrahim Çavuş Sokak'ta kurulduğunu hatırlatan Aydın, “Kapalı pazar yerimiz yaklaşık 15 yıldır hemşehrilerimize hizmet veriyor. Bu süre zarfında doğal olarak eskime ve yıpranma meydana geldi. Bu yüzden pazaryerimizi daha modern ve işlevsel bir hale getirmek için titizlikle çalışıyoruz. Tadilat sürecinde hem esnafımızın hem de vatandaşlarımızın mağdur olmaması için gerekli tüm önlemleri aldık. Yenilenen pazaryeri en kısa sürede hemşehrilerimizin hizmetine sunulacak,” ifadelerini kullandı.

 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.