Başkan Aydın, AK Parti’nin 23. kuruluş yıl dönümü nedeniyle düzenlenen pikniğe katıldı

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Orhangazi İlçe Başkanlığı tarafından, AK Parti’nin 23. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle Nadır Sosyal Tesisleri’nde yapılan pikniğe katıldı.

Başkan Aydın, AK Parti’nin 23. kuruluş yıl dönümü nedeniyle düzenlenen pikniğe katıldı
Yayınlama: 16.08.2024
0
A+
A-

AK Parti 23. Yıl Kuruluş Buluşmasına Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, İlçe Başkanı Gökhan Ulusu, AK Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı Kamil Bayramiç, Kurucu İlçe Başkanı ve Geçmiş Dönem Belediye Başkanı Yusuf Korkusuz, Geçmiş Dönem İlçe ve Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Geçmiş Dönem İlçe Başkanı Fahrettin Uludağ, kurucu yönetim kurulu üyeleri, teşkilat mensupları ve partililer katıldı.

Başkan Aydın, piknikte yaptığı konuşmada AK Parti’nin 23 yıllık serüvenine değinerek “Benim üniversite okuduğum yıllarda başörtülü arkadaşlarımız gözyaşları içerisinde okullarına başörtülerini çıkararak girebilirlerdi. Şimdi ise Allah’a şükür birçok haksızlık ve adaletsizlik gibi bu sorun da çözülmüştür” dedi.

Aydın, AK Parti’nin kuruluşunun 23. yıl dönümünün hayırlı olmasını dileyerek, partinin ülkeye daha birçok hizmet sunacağına inandığını belirtti.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.