Başkan Aydın: 30 Ağustos Zafer Bayramı geleceğe umutla bakmamızı sağlayan ilham kaynağıdır

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Aydın: 30 Ağustos Zafer Bayramı geleceğe umutla bakmamızı sağlayan ilham kaynağıdır
Yayınlama: 29.08.2024
3
A+
A-

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlamak adına bir mesaj yayımladı.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu belirten Aydın, “Bu zafer, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, milletimizin azim ve kararlılığıyla kazanılmıştır” dedi.

Başkan Aydın, gelecek nesillere bu toprakların ne büyük fedakarlıklarla kazanıldığını anlatmanın herkesin ortak sorumluluğu olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

“Aziz Türk Milleti, Kurtuluş Savaşı'nda döktüğü kanla, al bayrağını bayrak yapmış, Büyük Taarruz ‘da bu toprakların uğruna hiç çekinmeden canını vererek Anadolu'yu vatan haline getirmiştir. 30 Ağustos Zafer Bayramı, sadece geçmişte kazanılmış bir zafer değil, aynı zamanda geleceğe umutla bakmamızı sağlayan bir ilham kaynağıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle anıyorum. Bu büyük zaferin yıl dönümünde, milletimizin her bir ferdine sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum. Zafer Bayramımız kutlu olsun.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.