Başkan Aras, Dirgeme yolundaki çalışmaları inceledi

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Adliye ile yeni otogar arasında yapımına devam edilen Dirgeme yolundaki çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Aras, Dirgeme yolundaki çalışmaları inceledi
Yayınlama: 15.05.2024
3
A+
A-

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Adliye ile Yeni Otogar arasından başlatılan Dirgeme yolundaki çalışmalar devam ediyor. İki etap olarak yapımına başlanan yolun ilk etabında Muğla Barosu ve AVM sapağı arasında 430 metre yağmur suyu, 14 baca, bin 70 metre yağmur suyu ızgara hattı, 600 metre sıcak asfalt, 2 akıllı kavşak ve çizgi çalışmaları yapılarak yol trafiğe açılmıştı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, ilk etabın ardından ikinci etap çalışmalarına devam ederken çalışmalar kapsamında asfalt sökümü tamamlandı ve dolgu çalışmaları devam ediyor. Ayrıca proje kapsamında 5 bin metreküp kazı, 6 bin 500 metreküp dolgu çalışması yapıldı.

Devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, hedeflerinin projeyi kısa sürede tamamlayarak Kurban Bayramında vatandaşların hizmetine sunmak olduğunu söyledi. Aras; “Yatağan tarafından gelen ve otogara girecek olan otobüs ve araçlar için yapılan yan yol çalışmasını da inceledik. Orada ki çalışmalar tamamlanmak üzere. Çok kısa süre içerisinde yol hizmete girecek. Sanıyorum bir hafta ya da 10 gün içerisinde yolumuz hizmete başlayacaktır” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.