Başkan Altay’dan Heniyye için taziye mesajı

Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Dünya Teşkilatı (UCLG) ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İsrail tarafından alçakça bir suikastle katledilen Filistin İslami Direniş Örgütü Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye için taziye mesajı yayımladı.

Başkan Altay’dan Heniyye için taziye mesajı
Yayınlama: 31.07.2024
2
A+
A-

Başkan Altay, yaptığı açıklamada Filistin İslami Direniş Örgütü Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye’nin İsrail tarafından İran'ın başkenti Tahran’da kaldığı konutunda gerçekleştirilen terör saldırısı sonucu hayatını kaybetmesinden dolayı derin bir üzüntü duyduklarını söyledi. 

Başkan Altay şu ifadelere yer verdi:

“İsrail yönetiminin 7 Ekim 2023’ten bu yana masum Filistinlilere yönelik gerçekleştirdiği soykırım, yüreğinde insanlık taşıyan herkesin vicdanını sızlatıyor. Bugün de Heniyye’nin İsrail yönetimi tarafından katledilmesini büyük bir teessürle öğrendik. Bu alçak suikasti lanetliyoruz.  Siyonist rejim şunu iyi bilmelidir ki; yüreğinde insanlık taşıyan herkes Filistin davası etrafında birleşmeye ve bu katliamlar karşısında tek yürek olmaya devam edecektir. Bizler de Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Filistin özgür olana dek bu davaya omuz vermeye devam edeceğiz. Bu menfur saldırı sonucu şehit edilen Heniyye’ye Allah’tan rahmet diliyor, davası uğruna yüzbinlerce şehit veren Filistin halkına ve İslam dünyasına başsağlığı diliyorum. ”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.