Başkan Altay: Tüm öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyorum

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı’nın ilk gününde öğrencilerin ve velilerin heyecanına ortak oldu.

Başkan Altay: Tüm öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyorum
Yayınlama: 09.09.2024
0
A+
A-

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı’nın öğrenciler, öğretmenler, veliler ve eğitim camiası için hayırlı olmasını diledi.

Yeni Eğitim Öğretim Yılı’nın açılışı dolayısıyla Karatay Hacıveyiszade Mahallesi Ahmet Haşhaş İlkokulu’nda öğrencilerin ve velilerin heyecanına ortak olan Başkan Altay, şunları ifade etti:

“Geçmişten itibaren eğitimin, bilimin merkezinde olan bir şehirde yaşıyoruz. Özellikle Anadolu Selçukluları’na başkentlik yaptığı dönemde doğudan ve batıdan gelen ilim insanlarının burada oluşan onlarca medresede ilimin ve bilimin merkezi haline getirdiği Konyamız bugün de yine eğitim ve öğretimde Türkiye’nin en önemli şehirlerinden birisi.”

Başkan Altay, yeni eğitim-öğretim döneminin hayırlı olmasını temenni ederek, “Yeni döneme yeni müfredatla başlıyoruz. Eğitim-öğretim sizlerin katkısıyla, sizlerin fedakarlığıyla bugünlere geldi. Hepimizde, hayatımıza yön veren öğretmenlerimizin anıları var. İnşallah bu çocukların zihninde de bugünkü öğretmenlerimizin anıları yükselecek ve çok daha büyük ve güçlü bir Türkiye’yi inşa edeceğiz. Tüm öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Programa Konya Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, Karatay Kaymakamı Cengiz Ayhan, Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.