Başkan Altay: Öğrencilerin kendilerini geliştirmeleri için imkan sağlamaya çalışıyoruz

Konya Büyükşehir Belediyesi Lise Medeniyet Akademileri’nde (LİMA) Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan 12. sınıf ve mezun öğrencilere yönelik sınav provası gerçekleştirildi.

Başkan Altay: Öğrencilerin kendilerini geliştirmeleri için imkan sağlamaya çalışıyoruz
Yayınlama: 03.06.2024
0
A+
A-

LİMA’nın “Sınava Hazırlık Süreci Öğrenci Destek Faaliyetleri” kapsamında Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi’nde düzenlenen YKS provası LİMA’lı öğrencilerin yoğun katılımıyla düzenlendi. ÖSYM kurallarının birebir uygulandığı YKS provasında öğrencilerin daha önce kendilerine verilen başvuru formları ve kimliklerle beraber sınava girişleri sağlandı.

Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Uğur İbrahim Altay, bu yıl ikincisini düzenledikleri YKS provasına LİMA’lı öğrencilerin ilgi göstermesinden memnuniyet duyduklarını ifade etti. Büyükşehir belediyesi olarak eğitim süreçlerinde öğrencilere destek olduklarını kaydeden Başkan Altay, “Öğrencilerin kendilerini geliştirmeleri ve başarıya ulaşmaları için her türlü imkanı sağlamaya çalışıyoruz. Bu deneyimin gençlerimizin sınav performansını olumlu yönde etkileyeceğine inanıyorum.” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.