Başkan Akın: Sporcumuz olimpiyatlarda bronz madalya kazanarak bizleri gururlandırdı

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda yarı finale çıkan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü Sporcusu Milli Boksör Esra Yıldız Kahraman, kadınlar 57 kiloda bronz madalyanın sahibi oldu.

Başkan Akın: Sporcumuz olimpiyatlarda bronz madalya kazanarak bizleri gururlandırdı
Yayınlama: 08.08.2024
2
A+
A-

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü Sporcusu Milli Boksör Esra Yıldız Kahraman, Paris 2024 Olimpiyatları’nda Bronz Madalya kazandı. Kadınlar 57 kiloda ringe çıkan Esra Yıldız Kahraman, yarı finalde Tayvan’dan rakibi Yu Ting Lin ile mücadele etti. Sporcu, rakibine yenilerek finale çıkamadı ve bronz madalya kazandı.

Müsabaka sonrasında açıklama yapan Esra Yıldız Kahraman, “Hedefim şampiyonluktu. Biraz rahatsızlandım. Elimden gelen her şeyi yaptım tabii ki de daha iyi olabilirdi. Daha iyi performans gösterebilirdim. Rakibim de bir numaralı seri başı zaten iyi bir rakip. Hayırlısı böyleymiş diyelim. Nasibimizde bronz madalya varmış. Bu yolun sonu değil. Los Angeles var 2028’de. Büyüyerek gidiyorum. Tokyo’da çeyrek finalde elendim. Şimdi bronz madalya kazandım. Los Angeles’ta da altın madalya kazanırım inşallah.” açıklamalarında bulundu.

Olimpiyatlardan derece alarak Türkiye’nin gururlarından olan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü Sporcusu Milli Boksör Esra Yıldız Kahraman’ı tebrik eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın “Sporcumuz olimpiyatlardan derece alıp bronz madalya kazanarak bizleri onurlandırdı, gururlandırdı. Büyükşehir Belediyespor Kulübümüz bünyesinde başarılı sporcular barındırıyor ve yenilerini yetiştiriyor. Spora ve sporcuya desteklerimiz sürecek. Biz, onların her zaman yanında yer alacağız. En iyi şartlarda antrenmanlarını yapmaları için tüm imkanlarımızı sunuyoruz.” diye konuştu.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.