Başkan Akın, Karesi merkez muhtarlarıyla bir araya geldi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın beraberinde Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık ile birlikte Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünün (BASKİ), Karesi Merkez mahallelerde görev yapan muhtarlarla düzenlediği toplantıya katıldı.

Başkan Akın, Karesi merkez muhtarlarıyla bir araya geldi
Yayınlama: 07.08.2024
2
A+
A-

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın ile Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık, Karesi ilçesi merkez mahallelerinde görev yapan muhtarlarla yapılan toplantıya katıldı.

Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (BASKİ) Genel Müdürü Erdoğan Öztürk ve daire başkanlarıyla birlikte Karesi merkez muhtarlarının mahallelerindeki altyapı ve su sorunlarını dinleyen Akın, en kısa süre içerisinde bu sorunların çözüme kavuşturulması için adımlar atacaklarını söyledi.

Merkez mahalle muhtarlarıyla yapılan toplantının ardından iki gün boyunca da Karesi’de kırsal mahalle muhtarlarıyla toplantılar yapılacak.

Amaçlarının şehrin her köşesine eşit ve adil bir şekilde hizmet götürmek olduğunu vurgulayan Başkan Akın “Balıkesir’imizin, her köşesi bizim için çok kıymetli. Bu yüzden 20 ilçemizin her birinde görev yapan muhtarlarımızı dinleyerek sorunlarını tespit edip çözüme odaklanıyoruz. Karesi merkez bizim göz bebeğimiz. Tarihi yapıları ve kültürel ögeleriyle çok değerli. Bunun farkındalığıyla çarşımızın ve ara sokakların kanalizasyon sıkıntılarıyla ilgili çalışmalarımızı başlatacağız” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.