Başkan Akın, Dursunbey’de halkla buluştu

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Halk Günü Buluşmaları kapsamında Dursunbey’de vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Akın, Dursunbey’de halkla buluştu
Yayınlama: 15.08.2024
2
A+
A-

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından 20 ilçede düzenlenen Halk Günü Buluşmalarının yeni durağı Dursunbey oldu.

Mehmet Akif Ersoy Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen programda Başkan Akın’a Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, CHP Dursunbey İlçe Başkanı Mustafa Kemal Aydınöz, BASKİ Genel Müdürü Erdoğan Öztürk ve daire başkanları da eşlik etti.

Dursunbey Belediye Başkanı Bahçavan ile iş birliği içinde çalışacaklarının altını çizen Akın şunları söyledi:

“Tüm ekiplerimizle birlikte el ele, kol kol vereceğiz. Dursunbey için elimizden ne geliyorsa ardımıza koymayacağız. Bizim kreş sözümüz var. O kreşi yapacağız. Bir idealim var. Balıkesir’in tüm ilçelerinde ve tüm köylerinde yolu yapılmayan hiçbir yer kalmayacak. Ben bunu istiyorum. Ayrıca şiir akşamlarını ben de çok severim. Dursunbey’de yapılan ‘Şiir Akşamları’ devam edecek. Seçimde bir söz vermiştik. 10 Numara Kart diye. Biz o kartları bastık. Adaletli bir şekilde Allah’ın izniyle bu destekleri sağlayacağız. Barana gecelerine de sonuna kadar birlikte sahip çıkacağız. Omuz omuza çalışacağız inşallah.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.