Balıkesir’de eğitim öğretim yılının ilk ders zili çaldı

2024-2025 eğitim-öğretim yılı açılışı ve İlköğretim Haftası Kutlama programı Balıesir Atatürk İlkokulu’nda gerçekleştirildi.

Balıkesir’de eğitim öğretim yılının ilk ders zili çaldı
Yayınlama: 09.09.2024
1
A+
A-

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir “Bugün, sizlerin eğitim hayatınızda yeni bir sayfa açılıyor. Bu sayfayı bilgiyle, sevgiyle, milli ve manevi değerlerimizle, azimle ve çalışkanlıkla dolduracağınıza inanıyorum. Gözlerinizdeki parıltı, umut dolu bakışlarınız ve öğrenme hevesiniz geleceğe dair güvenimizi artırmaktadır.” ifadelerini kullandı.

Her öğrenciyle yakından ilgilenen Balıkesir Kent Konseyi Başkanı Sevinç Baykan Özden “Öğrencilerimizin heyecanlı ve güzel bir dönemine şahitlik ediyoruz. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak okul heyecanını yaşayan tüm öğrencilerimizin yanındayız. 2024-2025 eğitim öğretim yılında; okul hayatına yeni adım atan ve bir üst sınıfa geçen tüm öğrencilerimizle öğretmenlerimize başarılı bir dönem diliyoruz.” dedi.

Konuşmaların ardından program kapsamında halk oyunları gösterileri ve şiir dinletileri gerçekleştirildi. Törende okula yeni başlayan 1.sınıf öğrencilerine 4.sınıflardaki öğrenciler tarafından hoş geldin çiçeği verildi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.