Balıkesir’de bayram hazırlıkları tamamlandı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, gerçekleştirdiği çalışmalarla şehri, 9 gün sürecek Kurban Bayramı tatiline hazır hale getirdi.

Balıkesir’de bayram hazırlıkları tamamlandı
Yayınlama: 14.06.2024
1
A+
A-

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, bayram hazırlıklarını tamamladı. Bayram boyunca yakınlarını ziyaret etmek isteyen vatandaşlar için mezarlıkları özenle temizleyen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ibadethanelerde de bayram temizliği gerçekleştirdi.

Hayvan pazarını da zoonozhastalıkların önüne geçmek için steril hale getirerek vatandaşların kurbanlıklarını gönül rahatlığıyla seçmesini sağlayan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ayrıca şehir genelinde haşereyle mücadele işlemlerine devam ediyor.

Mavi Bayraklı Plajlarda; temizlik, bakım, onarım ve kurulum çalışmalarını tamamlayan büyükşehir ekipleri, düzenli olarak temizlik çalışmalarına devam edecek.

Tüm vatandaşların sevdikleriyle bir arada ve huzurlu bir bayram geçirmeleri için şehir genelinde hazırlıkların tamamlandığını belirten Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, şunları söyledi:

“Manevi değeri büyük bu bayramda, vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacını gözetiyor ve huzurlu bir bayram geçirmeleri için elimizdeki tüm imkanları seferber ediyoruz. Tüm vatandaşlarımızın sevdikleriyle bir arada ve huzurlu bir bayram geçirmelerini diliyor ve Kurban Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.