Balıkesir Büyükşehir Basketbol Takımları Lansmanı yapıldı

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, Türkiye Basketbol Ligi 2024-2025 Sezonu öncesi düzenlediği lansman ile kadrosunu tanıttı.

Balıkesir Büyükşehir Basketbol Takımları Lansmanı yapıldı
Yayınlama: 05.09.2024
1
A+
A-

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü 2024-2025 Sezonu öncesinde Basketbol Takımları’nı, Kurtdereli Spor Salonu’nda düzenlediği lansmanla taraftarlarının ve basın mensuplarının karşısına çıkardı. U10-U12-U14-U16-18 Takımları, teknik heyet, idari personel ve son olarak da Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Basketbol A Takımı taraftara tanıtıldı.

Bu sezon taraftarların parkede, seyir zevki yüksek maçlar izleyeceğini ifade eden Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Burç Özoğuz “Yeni sezonu lansmanımızla birlikte açmış bulunmaktayız. Bugüne kadar hep savaşan, mücadele eden ve seyirciye zevk veren bir basketbol altyapımız olacağını söylemiştik. Bu doğrultuda da transferlerimizi yaptık. Göreve geldiğimizden bu tarafa yaklaşık dört ay oldu. Hem altyapımızda hem de A Takım ölçeğinde Türkiye’nin önemli isimlerini ailemize dahil ettik.” dedi.

Balıkesir Büyükşehir Basketbol Takımları Lansmanı yapıldı

Taraftarları, maçları izlemeye ve tribünleri doldurmaya davet eden Başkan Özoğuz “Takımımızın eskisinden daha fazla desteğe ihtiyacı var. Bir sonraki hafta Finalspor ile oynayacağımız maçta tüm tribünlerin yeniden dolacağını düşünüyorum. Taraftarlarımızın, her zamankinden daha fazla destek vereceklerine inanıyorum ve tüm taraftarlarımızı maça bekliyorum” şeklinde konuştu.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.