Bakan Yerlikaya, UNRWA Genel Komiseri Lazzarini ve heyetiyle görüştü

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Birleşmiş Milletler Yakın Doğu’daki Filistin Mültecilerine Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA) Genel Komiseri Philippe Lazzarini ve heyeti ile bir araya geldi.

Bakan Yerlikaya, UNRWA Genel Komiseri Lazzarini ve heyetiyle görüştü
Yayınlama: 12.06.2024
1
A+
A-

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Birleşmiş Milletler Yakın Doğu’daki Filistin Mültecilerine Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA) Genel Komiseri Philippe Lazzarini, Bölgesel Ortaklık Danışmanı Mehmet Köse, Genel Komiser Özel Yardımcısı Sashini Jayawardane, Donör Ülke İlişkileri Kıdemli Uzmanı Jan-Patrick Schnell, Göç İdaresi Başkanı Atilla Toros ve AFAD Başkanı Okay Memiş ile bir araya geldi.

Toplantıda Türkiye’nin AFAD koordinasyonunda Sivil Toplum Kuruluşlarıyla birlikte Filistin’e yaptığı yardımlar değerlendirildi.

Bakan Yerlikaya, UNRWA Genel Komiseri Philippe Lazzarini ve heyetine ziyaretleri için teşekkür ederek “Aziz Milletimiz mazlum Filistin halkının, Gazzeli ve Refahlı kardeşlerimizin yanında olmaya devam edecektir. Dünya sussa, biz susmayacağız.
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde “Dünya 5’ten büyüktür” demeye, Filistin’de yaşanan zulmü haykırmaya, soykırıma varan vahşeti uluslararası kamuoyunun gündeminde tutmaya devam edeceğiz.” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.