Bakan Yerlikaya: Onların oyunlarını da kurdukları tuzakları da yerle bir edeceğiz

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, kimler FETÖ taktikleriyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, hükümete ve siyasilere sosyal medya destekli ‘oyun kurmaya’ çalışıyorsa, onların oyunlarını da kurdukları tuzakları da yerle bir edeceklerini belirtti.

Bakan Yerlikaya: Onların oyunlarını da kurdukları tuzakları da yerle bir edeceğiz
Yayınlama: 15.05.2024
2
A+
A-

İçişleri Bakanı Yerlikaya, kimler terör örgütleri ve onların uzantılarıyla organize suç örgütleriyle bir olup, FETÖ taktikleriyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, hükümete ve siyasilere sosyal medya destekli ‘oyun kurmaya’ çalışıyorsa, onların oyunlarını da kurdukları tuzakları da yerle bir edeceklerini bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde dün olduğu gibi bugün de organize suç örgütlerine, şehir eşkıyalarına, uluslararası kartel haline gelmiş zehir tacirlerine, uluslararası örgütlenmiş göçmen kaçakçılarına, yabancı istihbarat servisleriyle irtibatlı illegal yapılara ve suç odaklarına göz açtırmadıklarını ve açtırmayacaklarını belirten Yerlikaya, şu ifadeleri kullandı:

“Bu mücadelemizi kimler engellemeye çalışıyorsa, kimler FETÖVARİ gizli tanık taktikleriyle kendi karanlık düzenlerinin hakim olmasını istiyorsa, onların o düzenlerini de başlarına yıkıyoruz, yıkmaya da devam edeceğiz. Hangi kurum içinde Sayın Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize ve siyasilerimize yönelik bir yapılanma varsa, sonuna kadar gidip, o yapıları tespit edip adalete teslim edeceğiz.”

Bakan Yerlikaya, mülkiye müfettişlerinin ilgili raporunun kısa süre içinde tamamlanacağına dikkati çekerek, açıklamasına şöyle devam etti:

“Atılan her adımı, telefon kayıtlarını tek tek inceliyorlar. Hazırlanan bu raporu en ince ayrıntısına kadar kamuoyu ile de paylaşacağız. Ve gereğini yapacağız. Aziz milletimiz müsterih olsun; Nasıl Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) ve FETÖ ile mücadelede hainlerin inlerine kadar girdiysek; bu suç odaklarını da saklandıkları her delikten bulup çıkartacağız.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.