Bakan Yerlikaya: “Kuyu-18” operasyonlarında suç örgütü üyesi 12 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa merkezli 2 ilde düzenlenen “Kuyu-18” operasyonlarında elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 12 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya: “Kuyu-18” operasyonlarında suç örgütü üyesi 12 şüpheli yakalandı
Yayınlama: 16.08.2024
0
A+
A-

Bakan Yerlikaya, Bursa merkezli 2 ilde düzenlenen “Kuyu-18” operasyonlarında; elebaşlığını Sadettin Pahsa’nın yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini bildirdi. Yerlikaya, operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi12 şüphelinin de yakalandığını belirtti.

Yerlikaya açıklamasında, “Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; suçta kibirlenenler, halkımızın huzurunu kaçıranlar, organize suç örgütleri ve çeteler kazdıkları kuyulara düşecekler. Hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini çökertip, adalete teslim etmeye kararlıyız.” dedi.

Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde; Bursa İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu; Bursa ve İstanbul’da düzenlenen operasyonlarda organize suç örgütü üyesi şüphelilerin; Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurdukları, Kendilerine haraç vermeyen iş insanlarını “Darp-Tehdit” ettikleri, İşyerlerini kurşunladıkları, sözde mahkeme kurup, şahıslar arasındaki alacak verecek konularına dahil olarak haksız menfaat temin ettikleri ve yağma yoluyla insanların taşınmazlarını ele geçirdikleri tespit edildi

Bakan Yerlikaya operasyona ilişkin “Operasyonlar sonucu 12 adet ruhsatsız tabanca,7 adet ruhsatsız tüfek ve çok sayıda fişek ele geçirildi.” bilgisini paylaştı ve ekledi:

“Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. “


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.