Bakan Yardımcısı Gürcan, Çin Halk Cumhuriyeti yetkilileri ile bir araya geldi

Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, 8. Çin-Avrasya Fuarı’na katılarak Çin Halk Cumhuriyeti yetkilileri görüştü.

Bakan Yardımcısı Gürcan, Çin Halk Cumhuriyeti yetkilileri ile bir araya geldi
Yayınlama: 26.06.2024
0
A+
A-

Ticaret Bakan Yardımcısı Gürcan, Sincan Uygur Özerk Bölgesi’nin Başkenti Urumçi’de “İpek Yolu’nun yeni fırsatları, Avrasya’nın yeni dinamikleri” temasıyla, kırktan fazla ülkenin katılımıyla düzenlenen tarım, tekstil, el yapımı ürünler gibi pek çok sektörden girişimciyi bir araya getiren 8. Çin-Avrasya Fuarı'na katılarak Çin Halk Cumhuriyeti yetkilileri, diğer ülke temsilcileri ve uluslararası firmaların temsilcileri ile buluştu.

8. Çin-Avrasya Expo Fuarı'nın açılışı sonrasında fuara katılan firmaları ziyaret eden Gürcan, firma yetkililerinden marka stratejileri hakkında bilgi aldı.

Bakan Yardımcısı Gürcan, “Ticaret Bakanlığı olarak, sürdürülebilir ihracat artışı hedefimizle ihracatçılarımızın dünya pazarlarında hak ettikleri yeri sağlamlaştırmalarına yönelik politikaları etkin bir şekilde uygulamaya devam edeceğiz. Bu üst düzey temaslar ülkelerimiz arasındaki ilişkiler açısından olumlu sonuçlar doğuracak ve ülkelerimiz arasında çok daha güçlü bir ortaklık kurmamızı sağlayacaktır” ifadelerini kullandı.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.