Bakan Ünlüce, yaralı vatandaşları hastanede ziyaret etti

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Uluönder Mahallesi’nde meydana gelen saldırıda yaralanan vatandaşları hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bakan Ünlüce, yaralı vatandaşları hastanede ziyaret etti
Yayınlama: 15.08.2024
2
A+
A-

Uluönder Mahallesi’nde yaşanan saldırıda yaralanan vatandaşların tedavisi Yunus Emre Devlet Hastanesi, Şehir Hastanesi ve ESOGÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde sürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, yaralı vatandaşları hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti ve acil şifalar diledi.

En yaşanabilir şehirlerden biri olan Eskişehir’de yaşanan saldırının son derece üzüntü verici olduğunu söyleyen Başkan Ünlüce, “Böylesi trajik olaylarda hemen net yargılara varmak ve neden sonuç ilişkisi kurmak doğru değil. Dolayısıyla gerçekleşen bu saldırıyı sadece ‘dijital oyun bağımlılığına’ bağlamak kolaya kaçmak olur. Mutsuzluk, güvensizlik, yalnızlaşma gibi duyguların neden olduğu toplumsal yıkım da ele alınması gereken son derece önemli bir sorun. Konuyu bilim insanları ve ehliyetli uzmanlar tartışsın. Biz de çıkan sonuca göre, üzerimize düşenleri yapalım.” dedi. 

Bakan Ünlüce, yaralı vatandaşları hastanede ziyaret etti

Büyükşehir Belediyesi’nin her zaman vatandaşların yanında olduklarını belirten Ünlüce, “Son sözüm de ebeveynlere; çocuk sahibi olmak bu dünyanın en güzel duygularından biri. Her çocuk kendine özgü ve değerli. Çocuklarımızı hak ettikleri gibi yetiştirmek de hepimizin en temel görevi. İşlemeyi bildiğimizde her birinin parıldayacağını unutmayalım. Bu konuda her zaman sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.