Bakan Tunç, Şanlıurfa Adalet Sarayı Ek Binasının temel atma törenine katıldı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Şanlıurfa’ya ziyaret gerçekleştirdi. Tunç burada Şanlıurfa Adalet Sarayı Ek Binasının temel atma törenine katıldı.

Bakan Tunç, Şanlıurfa Adalet Sarayı Ek Binasının temel atma törenine katıldı
Yayınlama: 23.08.2024
1
A+
A-

Bakan Tunç ziyaretine Şanlıurfa Valiliğini ziyaret ederek başladı. Asrın felaketi 6 Şubat depremlerinden etkilenen Şanlıurfa'da yürütülen çalışmalar ve planlamalar hakkında bilgi alan Tunç  “Önceliğimiz her zaman deprem bölgesidir. Depremin tüm izlerini silene, yaraları tamamen sarana kadar çalışmalarımızı kesintisiz sürdüreceğiz.” dedi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, daha sonra Şanlıurfa Adalet Sarayı Ek Binasının temelini, düzenlenen törenle attı. Tunç, adalet hizmetlerinin etkinliğini ve sunumunun kalitesini daha da artıracak bu binanın en kısa sürede tamamlayarak Şanlıurfalıların hizmetine açacaklarını söyledi.

Bakan Tunç, Şanlıurfa Adalet Sarayı Ek Binasına ilişkin şu bilgileri paylaştı:

“Şanlıurfa Adalet Sarayı Ek Binamız;  55.377 m² kapalı alan,  35 duruşma salonu,  132 hâkim ve savcı odası,  İdare ve vergi mahkemeleri, icra müdürlüğü, adli destek ve mağdur hizmetleri müdürlüğü, denetimli serbestlik birimleri,  3 bodrum, zemin ve 6 kat,  Toplam 329 araçlık otoparktan oluşacak. Bilişim altyapıları ile donatılacak, yerel mimariye uygun olarak yapacağımız binamızın adalet teşkilatımıza, hemşehrilerimize ve Şanlıurfa’mıza şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.