Bakan Tunç, Karabük’te

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç,çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Karabük’e gitti.

Bakan Tunç, Karabük’te
Yayınlama: 05.07.2024
1
A+
A-

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, öncelikle Karabük Valiliğini ziyaret ederek yürütülen çalışmalar ve yatırım planlamaları hakkında bilgi aldı ve projeler üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Yeni Karabük Adalet Sarayı'nın 13 Haziran'da proje sözleşmesini imzaladıklarını belirten Tunç, “Önümüzdeki yıl yatırım programına alınmasını sağlayarak, 27 bin 567 metrekare kapalı alana sahip Karabük Adalet Sarayımızı en kısa sürede tamamlayacağız” dedi.

Bakan Tunç, Eskipazar Adalet Sarayı için ortak proje kapsamında yer tahsisi çalışmalarının sürdüğünü duyurarak şunları söyledi:

“Karabük ilimizde yeni kurduğumuz 1 Aile Mahkemesi, 1 Sulh Ceza Mahkemesi, 1 Sulh Hukuk Mahkemesi ve 1 Ağır Ceza Mahkemesi, Safranbolu ilçemizde ise yeni kurduğumuz 1 Asliye Hukuk Mahkemesi ile yargı süreçlerinin hızlandırılmasını sağladık.”

Ardından Karabük Belediyesi'ne ziyaret gerçekleştiren Tunç, yürütülen çalışmalar ve yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Bakan Tunç, Karabük Belediyesi ziyareti hakkında “31 Mart seçimlerinde hemşehrilerimizin güçlü desteğiyle göreve gelen Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın, vadettiği önemli projeleri hayata geçireceğine yürekten inanıyorum. Belediye Başkanımıza ve belediye meclis üyelerimize görevlerinin hayırlı olmasını temenni ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” değerlendirmesinde bulundu.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.